…Gezondheid uit de natuur…

 

 

 

Gezonde Vogels voor u…door voeding van voedingsspecialisten.

Of het nu om ara’s, amazones, grijze roodstaarten, pyrrhura’s, senegal papegaaien of agaporniden gaat, we verzorgen de voeding van oogst tot voederbakje en zorgen zo voor een vers en gezond dieet zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vogels!

Daarom heeft de Vogeljungle  zich gespecialiseerd in verse en natuurlijke producten die we vaak in eigen beheer oogsten, vervoeren en verpakken om er zeker van te zijn dat vogels de verse en gezonde palmnoten, suikerriet, oerwoudvruchten, knabbelstokjes en andere voeding krijgen die ze verdienen!

 

Door verschillende specialiteiten samen te voegen is een team ontstaan dat steeds vol enthousiasme papegaaienvoeding blijft ontwikkelen, controleren en uitbreiden. Zo zetten we de meest nieuwe trends in Nederland en Europa neer waarvan onze Habitat-lijn en Natural Balance-lijn en niet te vergeten de freshpacks een voorbeeld zijn.

 

De Vogeljungle ontwikkelt voeding voor exotische gezelschapsdieren naar de nieuwste inzichten met passie en respect voor de natuur.